Krijtspray

Krijtspray

Inhoud: 3 x 400 ml. De ideale markering op gazons. Voor snelle en gemakkelijke markering van startpunten, grenzen en lopende lijnen. Afhankelijk van het substraat is de inhoud van een 400 ml blik voldoende voor maximaal 3 vierkante meter (voor alle oppervlakken). De krijtspray is niet geschikt voor permanente markeringen, omdat ze na enkele dagen verdwijnen, afhankelijk van het weer. De spray is milieuvriendelijk, met spuitventiel, markeringen zijn afwasbaar met water, droogt snel.
€ 16,95 / stuk
Bekijk artikel in catalogus

Specificaties

Artikelnummer: F1406
Kleur: Geel
Breedte verpakking: 20,00 cm
Hoogte verpakking: 12,00 cm
Lengte verpakking: 20,00 cm

Omschrijving

Lees voor gebruik altijd grondig de productinformatie! Signaalwoord: Gevaar - gevaaraanduidende componenten op de etikettering: Isopropanol - Gevareninformatie H222-229. Zeer licht ontvlambare aerosol. De verpakking staat onder druk: kan bij verhitting barsten. H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H336 Kan slaperigheid en duizeligheid veroorzaken.
De ideale markeerder voor grasgebieden, beton of asfalt. Om snel startpunten, demarkaties en looplijnen aan te brengen. De inhoud van 400 ml kan gebruikt worden voor 3 vierkante meter, afhankelijk van de grond. De krijt-spray is niet geschikt voor permanente markeringen. De spray is mileuvriendelijk, de markering kan weggewassen worden met water.
Lees altijd het label en de productinformatie voor gebruik.

Gevaar, opgelet!

Giftige ingredienten: Isopropyl (alcohol)

Risicomededelingen:
H222-229 extreem ontvlambare spray. Container onder druk, kan ontploffen bij opwarming.
H319 Kan serieuze oogirritatie teweegbrengen
H336 May cause drowsiness and dizziness"