Posturomed® 202

Posturomed® 202

De Pasturomed is hét sensomotorische preventie- en therapietoestel met een gedempt pendelend instabiel plateau. Dit plateau is aan een veersysteem opgehangen, wat gedoseerd gedempte uitwijk-bewegingen met verschillend instelbare veeramplitudes en veerfrequenties mogelijk maakt. Op basis van de bouwwijze is de Posturomed® voorbestemd voor de uitbreiding met talrijke plug-ins die de gebruiksmogelijkheden aanzienlijk uitbreiden. De werking: vanwege de gedoseerde provocatie van de sensomotorische verdeling en regeling in een gesloten bewegingsketting op de Posturomed® kan een optimale kwaliteit van de posturale acties en reacties uitgewerkt worden. Deze activering van de segmentale, sectorale en polysegmentale coördinatie dient de stabilisatie van de dragende gewrichten en de wervelkolom. Een stabiel sensomotorisch systeem vormt de basis voor een pijnvrije en prestatief bewegingssysteem.
€ 1.379,00 / stuk
Bekijk artikel in catalogus

Specificaties

Artikelnummer: T3483
Merk: BIOSWING
Uitvoering: Medische uitvoering
Gewicht: 43,30 kg

Omschrijving

- Ideaal voor alle therapie apparaten
- 2 oscillerende schakelingen (rode en zwarte veren)
- Één oscillerende schakeling kan twee keer worden vergrendeld
- Belastbaar tot 180 kg
- Therapiegebied: 60 x 60 cm
- Metingen: 85 x 90 x 114 cm
De nieuwe standaard en onderscheidingen:

Leuningen: het accessoire PKT-frontleuning wordt nu de nieuwe standaard. De PKT-leuning heeft een bolling en biedt zodoende meer plek voor oefeningen op het therapie-plateau.

Therapieplateau: de nieuwe print op het plateau maakt een extra methodische ondersteuning bij het oefenen mogelijk. Bovendien wordt het samenspel met het meetsysteem Microswing eenvoudiger door oriëntatie met behulp van nieuwe assen.

Draaiknoppen (remverlenging): een andere accessoire wordt standaard. De fixatie van de veercirkels kan bij de Posturomed 202 nu in een rugbeschermende houding verwezenlijkt worden en vereenvoudigd de bediening.

Noviteit: interventie-touw: dit accessoire bestaat uit een 2 meter lang touw met ogen, karabijnhaak en een trekgreep.

Middels dit accessoire heeft de therapeut de mogelijkheid, manueel kalmerend of ook impuls-gevend invloed uit te oefenen op het therapie-plateau. Populair en bekend therapietoestel