Bewegingslandschappen

Outdoor bewegingslandschap

Avonturenpad
 
Bewegen in de pauze, een must voor jong en oud! 

Werkt uw school ook mee aan een meer beweegvriendelijke en gedeelde speelplaats? Sport & Spel is de ideale partner om van de speelplaats een kwaliteitsvolle en groene bewegingsruimte te maken waar het aangenaam vertoeven is, en vooral aanzet tot bewegen. 

Plaats daarom ons uitdagend Avonturenpad in natuurlijk hout… daagt uit om evenwicht te bewaren, stimuleert de motoriek en bevordert samen spelen. Vrij te combineren, met verschillende uitdagende stappaaltjes, evenwichtsbalken… een budgetvriendelijke oplossing voor een natuurlijke spelomgeving! Voor de speelplaats, sportclub, kinderopvang of openbare ruimte. 

Wij denken mee en richten de beschikbare ruimte in met alle sportinfrastructuur, avonturenpad, speeltoestellen, klimmuren, afhankelijk van de doelgroep en het budget. Basket, volley, voetbal, badminton,… gecombineerd met een avontuurlijke speelzone. Zo creëren we een optimale bewegingsruimte waar iedereen beweegt!

Neem even de tijd om onze realisaties te bekijken of contacteer ons voor alle advies.

Klimmuren
 
Uitdagend, hip en trendy… Een mooi uithangbord voor de speelplaats, openbaar plein of recreatiedomein. Wij bedenken voor u het ideaal parcours!
 
Outdoor maken we gebruik maken van een bestaande muur waarop de klimgrepen worden bevestigd of kan men een nieuwe klimmuur installeren. Deze kan zowel vrijstaand zijn, ( eventueel aan beide zijden te beklimmen ) of op een bestaande muur vastgemaakt worden. 
 
In ons uitgebreid gamma, ook valbrekende tegels en alle klimaccessoires, zoals klimgrepen, klimgordels, veiligheidstouwen,…Indoor bewegingslandschap
 
De natuurlijke drang naar avontuur en beweging bij onze allerkleinsten, de bewegingslandschappen van Sport & Spel zijn de ideale oplossing! Uitstekend en goed doordacht concept, zowel educatief zinvol als sportief uitdagend…voor school, speeldorp, kinderopvang,…
 
Het ideale bewegingslandschap bevat elementen waarbij verschillende motorische vaardigheden van de jonge atleten worden aangesproken, uiteraard aangepast aan de leeftijdsgroep. Jongere kinderen houden van schommelen, terwijl oudere graag hun vaardigheden testen in klimmen. Wij verwerken beide in één concept.
 
Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Dit wordt weerspiegeld in het bedenken van een veilig parcours, de selectie van hoogwaardige materialen, alsook een technisch correcte installatie. Onze uitstekende dienstverlening omvat ook regelmatig onderhoud en controle van de installatie.
 
Dit alles resulteert in enthousiaste kinderen en uiterst tevreden begeleiders en uitbaters.
 
Profiteer van onze expertise en vraag vrijblijvend advies. Wij komen graag langs om zo het ideale project voor u te realiseren. Bel gerust 059/519.517 of mail info@sportenspel.be,...
 
Wij helpen bewegen!