Over ons

Beste sportvrienden,
 
Wij helpen bewegen!
Sport & Spel is al 25 jaar de leverancier van sportmateriaal aan scholen, gemeentebesturen, sportclubs, ziekenhuizen, woonzorgcentra, kine praktijken en particulieren.
 
Naast een uitgebreid aanbod aan klein sport- en spelmateriaal, verzorgen wij ook de volledige inrichting van outdoor en indoor sportruimtes. Onze talrijke realisaties zijn het resultaat van constructieve samenwerkingen waarbij we luisteren naar de wensen van elke klant binnen een haalbaar budget. McArena en SportAtrium zijn onze outdoor sportruimtes van de toekomst. Mis deze vooruitstrevende visie niet, wij helpen u graag verder. 
 
Steeds meer mensen vinden de weg naar Sport & Spel. Onze talrijke klanten appreciëren de kwaliteitsvolle producten en uitstekende service. Daarom blijven wij investeren in vernieuwing en optimalisatie. Een overzichtelijke webshop, betere prijzen en snelle levering zijn uw voordelen. Ook verkiezen wij de weg van duurzaamheid, waarbij onze catalogus enkel nog digitaal kan doorbladerd worden. Op regelmatige basis houden we u graag op de hoogte via nieuwsbrieven of flyers. 
 
Onze sterkte is onze persoonlijke service, waarbij u steeds kan rekenen op uitgebreid advies en productkennis. Welke bal gebruik ik best in de turnles? Welke outdoor BB installatie is vandalisme bestendig? Welk avonturenpad zet de kinderen aan tot beweging op de speelplaats? 
 
Waar u ook bent, wat u ook nodig hebt, bel of mail ons.
Wij helpen u graag verder met een hart voor beweging!
 
Meer dan 25 jaar ervaring - professioneel advies!
Contacteer ons: info@sportenspel.be of 059/519.517 
Ook offertes op maat!
 
Met sportieve groeten,
Wim Ketels en het Sport & Spel-team.
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info