Realisaties

Zepperen - VBS Het Blavierke

In deze basisschool toverden we de eetzaal om tot een aangename turnzaal. Op de vloer plaatsten we de Fitness sportvloer K1561, een geluidsdempende en zachte sportvloer. Voor de betonnen zuilen maakten we beschermingspads op maat voor een veilige speel- en turnzone. Het multi-klap-wandrek 6-delig P7650 zorgt voor veel klim- en gymnastiekplezier. De Vario-Maxi-box set G7912L met bijgeleverde glijplank P7685 maakt het turnen speels en avontuurlijk. Tot slot leverden we 8x super lichte turnmatten G8851, een dikke landingsmat G3924, 2x turnbanken op wieltjes G3645 en een springplank met bekleding G3673
Lees meer

Gemeente Wingene

Prachtige upgrade van dit buurtsportplein te Wingene. Renovatie van de basketbalborden met onze geluidsdempende BB borden Silencium (art. B6181), onze sterke BB ringen (art. B1723) en de basketbalnetten 'anti whip' (art. B1736). Tot slot verzorgden wij de kleurrijke belijning van een basketbal-, volleybal- en badmintonveld, een grote meerwaarde voor dit buurtsportplein! 
Lees meer

Gent - SINT-BARBARA college

Sint-Barbaracollege in het centrum van Gent koos voor onze duurzame en ultra sterke basketbalinstallaties B16380. Onze montagedienst slaagde erin alles klaar te hebben voor 01/09. Zo genieten alle leerlingen van veel actieve pauzes en meer sport op school! 
Lees meer

Geel - Ligweide openbaar zwembad

Trots op deze unieke recreatiezone met veel sport- en spelplezier voor alle leeftijden. Onze Teqball® ( art. T4990 ) voor tafelvoetbal, tafeltennis,... daagt de jeugd uit. Kids van 4 tot 12 jaar leven zich uit op het behendigheidsparcours RO695. Het kleurrijk schommeltoestel S4065 met vogelnest, klim-carrousel en schommel spreekt alle leeftijden aan. 
Lees meer

Gits - Dominiek Savio vzw

In het nieuwe schoolgebouw van Dominiek Savio vzw mochten we de kleedkamers inrichten. Bij onderwijs voor kinderen, jeugd en volwassen met een beperking staat kwaliteit en veiligheid voorop. Onze rontec® omkleedbank met rugleuning en wandmontage G9224 voldoet aan alle eisen. In combinatie met onze rontec® veiligheidskapstokken G9254 kan iedereen zich comfortabel en veilig omkleden. De triple hangers zijn ideaal om diverse kledij of sporttas op te hangen. 
Lees meer

Hoeselt - Lagere school

Inrichting van de speelplaats met onze EXIT® Galaxy basketbalsysteem B6625 zorgt voor veel sportplezier tijdens elke pauze. Coole basketbalbewegingen dankzij de dunking-compatibele ring, zelfs onder hoge belasting. De 5 verschillende hoogtes (305 cm, 285 cm, 260 cm, 245 cm, 230 cm) bieden voor elke leeftijd een uniek prestatiegevoel.
Lees meer

Antwerpen - Dansschool

Onze balletbarren met kwalitatieve muurbeugels Elegance werden met precisie op de muur bevestigd. De muurbeugel Elegance G1683 in staal met epoxy coating is te verkrijgen in zwart of zilver. De balletbarre G1697 is vervaardigd uit pijnboom met hoge dichtheid en duurzaamheid. Te verkrijgen in diverse afmetingen. De hoeken zijn afgeslepen en glad gemaakt voor een hoog gebruikerscomfort. 
Lees meer

Geel - Ligweide openbaar zwembad

Trots op deze unieke recreatiezone met veel sport- en spelplezier voor alle leeftijden. Onze Teqball® ( art. T4990 ) voor tafelvoetbal, tafeltennis,... daagt de jeugd uit. Kids van 4 tot 12 jaar leven zich uit op het behendigheidsparcours RO695. Het kleurrijk schommeltoestel S4065 met vogelnest, klim-carrousel en schommel spreekt alle leeftijden aan. 
Lees meer

Antwerpen - Zeescouts aan de Stroom

ZAS - Zeescouts aan de stroom vroeg ons een budgetvriendelijke oplossing voor hun outdoor sportomgeving. Wij installeerden 2x nieuwe BB borden Silencium B6181 met BB ringen B1723 en BB netten Anti Whip B1736. We verankerden de bestaande doelen met onze bodemverankering F1983 en plaatsten nieuwe doelnetten H1445. Tot slot installeerden we een beachvolleybalterrein met onze V2313-03 beachvolleypalen en V2305 beachvolleynet COMPETITION. Veel sport en fun op én naast het water!
Lees meer

Sint- Amandsberg - De Wijze Boom

Een kleurrijke en sportieve eyecatcher voor elke speelplaats! Voor GO! Scholengroep Gent plaatsten we onze ballenvanger hondje/poesje S911A op de speelplaats. Een mooie DANK U van de leerlingen in krijt op de speelplaats was voor ons een leuke verwelkoming.
Lees meer

Stad Dendermonde - Buurtsportplein Sint-Gillis

Laat de buurt sporten! Installatie van 2 antivandalisme speelplaatsdoelen H1766 met BB uitbreiding H1769 voor een variatie aan sport en beweging.  
Lees meer

Rochefort - Luxe Vakantieverblijf Au Rythme de Belvaux

Vakantieverblijven en campings installeren onze kwalitatieve sportinstallaties voor een totaal beleving! In Bervaux, vlakbij Rochefort, beleven groepen een actieve vakantie dankzij onze BB installaties SILENT B1638, beachvolleybalpalen V2313-03, Beachvolleybalnet V 2226 en badminton competitienet D1741. Van een actieve vakantie gesproken!       
Lees meer

Tessenderlo - GO! Campus Russelberg

Het voorbeeld van een vernieuwende OUTDOOR SPORT infrastructuur voor alle leerlingen van deze secundaire school. Een extra groot Street Workout Station L S4196 , een unieke boulderwand dankzij onze kwalitatieve klimgrepen, valbeschermingsmatten D4391-02, basketbalborden SILENCIUM B6182 met basketbalringen HEAVY METAL B8128, basketbal kettingnet B8172 en over de ganse zone een aangename en natuurlijke Eco-Mulch bodem. 

De foto's van de opening spreken voor zich! Niet alleen uitdagende sportlessen voor de richting Sportwetenschappen, maar ook sportieve pauzes of naschoolse activiteiten, dit alles in een gezonde outdoor omgeving!  
Lees meer

Tessenderlo - GO! Campus Russelberg Klimmuur

HET voorbeeld van een vernieuwende OUTDOOR SPORT infrastructuur voor alle leerlingen van deze secundaire school. Wij installeerden een unieke boulderwand met onze kwalitatieve klimgrepen. Voor een veilige zone koos de school voor onze valbeschermingsmatten D4391-02 in puzzelvorm. Daarnaast installeerden we een extra groot Street Workout Station L S4196 en basketbalborden SILENCIUM B6182 met basketbalringen HEAVY METAL B8128, basketbal kettingnet B8172 en over de ganse zone een aangename en natuurlijke Eco-Mulch bodem. 

De foto's van de opening spreken voor zich! Niet alleen uitdagende sportlessen voor de richting Sportwetenschappen, maar ook sportieve pauzes of naschoolse activiteiten, dit alles in een gezonde outdoor omgeving!  
Lees meer

Genk - Multi Functioneel Centrum Bethanië

Trots op deze inrichting van een prachtig outdoor sportcomplex in een groene omgeving. Een multifunctionele sportomgeving dankzij onze Basketbalinstallaties SILENT B1638, Beachvolleybalinstallaties V2313-03, Beachvolleybalnet Competitie V2299 en op maat gemaakte witte voetbaldoelnetten met kleine mazen 45 cm. 
Lees meer

Hasselt - Multi Functioneel Centrum Bethanië

Wat een meerwaarde voor deze outdoor sportomgeving. Naast voetbal, kan de jeugd nu ook een partijtje volleybal of badminton spelen. Wij installeerden onze duurzame beachvolleybalpalen V2313-03 in bodemhulzen V1695. Het sterk beachvolleybalnet COMPETITION V2299 maakt de installatie volledig. Een mentale boost op dit mooie outdoor sportterrein! 
Lees meer

Nieuwpoort - Kompas Camping

Op maat gemaakt project, onze bijdrage voor een avontuurlijk Mountain Bike parcours KIDS op deze camping in Nieuwpoort. Voor de veiligheid van de kinderen werden onze valbrekende tegels Euroflex D4370 op maat gesneden en bevestigd op de brug, om zo letsels bij valpartijen te voorkomen. Veel Mountain Bike plezier in alle veiligheid! 
Lees meer

Oostende - Ostend Tennis Club

Een meerwaarde voor Ostend Tennis Club met deze drie comfortabele en duurzame Toeschouwerstribunes U5100. Uiterst robuuste constructie met antislip zitting en treden. Een aangename plaats voor de talrijke supporters om de tennisspelers aan te moedigen! 
Lees meer

Westende - Kompas Camping

Inrichting van de binnenspeeltuin met een toffe boulderwand ( ongeveer 90 klimgrepen geleverd en geplaatst ) en een veilige zone met K1563 valdempende tegels. Zo creëren we een veilige omgeving voor veel uitdagend klimplezier over een afstand van 6 meter.  
Lees meer

Westende - Kompas Camping speeldorp

Creatieve en sportieve oplossing voor dit binnen speeldorp: de oude glijbaan werd vervangen door ons kleurrijk basketbalbord B1646, te verkrijgen in blauw, rood, wit en geel. Dit in combinatie met basketbalring B1701 en basketbalnet B1727.  Een leuke uitdaging voor de kids om met de PU-soft basketbal G4919 te scoren. Op deze manier zorgt dit speeldorp voor een gevarieerde sport en spel beleving. 
Lees meer

Gemeente As - Sporthal

Ook de Gemeente As koos voor onze Outdoor Basketbalinstallatie SILENT B1638. Deze bestseller heeft alle troeven: antivandalisme, uiterst duurzaam en stabiel, weerbestendig en vooral geluiddempend dankzij het roosteren basketbalbord. We plaatsten de basketbalinstallatie op het sportpleintje aan de ingang van de sporthal voor een toffe outdoor sport- en ontmoetingsplaats voor de jeugd.  
Lees meer

Pittem - Kliniek Sint-Jozef

In de nieuwe gebouwen van de Kliniek Sint Jozef te Pittem mochten we de prachtige kiné en therapie ruimte inrichten . Dit centrum voor psychiatrie en psychotherapie koos voor ons professioneel gamma van Marbo Sport. Deze functionele trainingstoren werd op maat samengesteld voor een optimaal gamma aan oefeningen. De basis bestaat uit hoofdkolommen K8763-04 en horizontale balkconnectoren K8740 of schuine balken K8736, waarop tal van uitbreidingen gemonteerd worden. Als valbrekende ondergrond plaatsten we de Granuflex Fitness Sportvloer K1563 ( formaat 100x100 cm ), afgewerkt met een aluminium profiel rondom. 
 
Lees meer

Gent - VBS Nieuwen Bosch

Een veilig en tof bewegingslokaal voor de kleuters! Met ons 5delig uitklapbaar wandrek P7630 is elke turnles of pauze een succes. Na het sporten wordt alles veilig opgeborgen aan de wand om zo het lokaal voor andere doeleinden te gebruiken.  Ook de klassieke klimramen G4522 en turnbanken G3654 mochten niet ontbreken. Voor de veiligheid installeerden we op de pilaren beschermpaddings op maat en op de grond kwam een 11delige mattenset. 
Lees meer

Westende - Kompas Camping

Inrichting van de binnenspeeltuin met een toffe boulderwand ( ongeveer 90 klimgrepen geleverd en geplaatst ) en een veilige zone met K1563 valdempende tegels. Zo creëren we een veilige omgeving voor veel uitdagend klimplezier over een afstand van 6 meter.  
Lees meer

Kruibeke - Kinderopvang

De gemeente Kruibeke vroeg ons een duikelrek RO320 te installeren in Robinia hout met 2 rekstokken. Wij bieden een uitgebreid gamma duikelrekken aan in Lariks, Robinia of metaal. Op de volledige zone plaatsten we onze Euroflex valdempende tegels D4380 voor optimale veiligheid. Deze tegels bestaan in verschillende diktes en in 4 kleuren ( rood, zwart, groen of grijs ). Op deze manier kunnen de kinderen zich uitleven en hun grenzen verleggen tijdens de opvang. 
Lees meer

Sint-Genesius-Rode Ecole Notre-Dame

Een uitdagend avonturenpad op de speelplaats bij deze lagere school ten zuiden van Brussel. Tal van combinaties zijn mogelijk, hier werd gekozen voor het WAGGELPAD S360, BUFFALO BILL A650, ROBIN HOOD A620, HERCULES A640 en een leuk parcours van 12  STAPPAALTJES A690. Zo werd een unieke spel- en bewegingszone gecreëerd naast de gewone speelplaats. De houten toestellen zorgen voor een natuurlijke en rustgevende uitstraling. 

De leerlingen worden continu uitgedaagd tot bewegen, een doordachte investering ten voordele van de gezondheid van alle leerlingen. Naast het aansporen tot bewegen, verhoogt het avonturenpad ook de sociale interactie waarbij de leerlingen mekaar helpen of zelf een spelvorming bedenken.  
Lees meer

Bredene - Sportcentrum polyvalente zaal

Opnieuw een installatie van ons populair P8467 Variabel Slinger- en Klimsysteem ( VSK ) in de polyvalente zaal van Sportcentrum Bredene. Ideaal voor Turnkring Neptunus in combinatie met andere sporten in deze zaal 
Lees meer

Mechelen - Openbaar domein - Mechelse ring

Samen met Stadsbader realiseerde Sport & Spel een rustoase voor kinderen vanaf 2 jaar, een verademing ten opzichte van de drukke Mechelse ring.  Wij plaatsten het evenwichtsparcours RO680 met stappaaltjes uit mooi en stevig Robinia hout. In combinatie met picknick banken en andere rustgevende speeltoestellen creëerde Stad Mechelen een groene speelomgeving waar kinderen kunnen spelen en vooral ook tot rust kunnen komen. 
Lees meer

Denderleeuw - GO! Basisschool Atheneum

Installatie van 2x art. B1638 BB Installatie SILENT. Anti-vandalisme en geluiddempend, met deze 2 troeven is de BB installatie SILENT ideaal voor de speelplaats of buurtplein.  BB paal met overhang, BB ring en BB net en bijhorende grondbussen, alles uit duurzaam gegalvaniseerd staal en in 1 pakket geleverd. 
Lees meer

Mol - Technisch Instituut Sint-Paulus

Wat een prachtige outdoor sport accommodatie voor alle studenten! Wij verzorgden de installatie van 4x B16388 outdoor basketbalinstallatie  en 2x2 V2313-18 Beachvolleybalpalen met 2x V2305 Beachvolleybalnet. Alles werd op korte tijd geïnstalleerd voor een duurzame outdoor sportbeleving.    
Lees meer

Oostende - O.L.V. College

Uitdaging in de turnles! Installatie van ons Variabel Swing en Klim-systeem (VSK) met klimtouwen, gewichtszakken, houten ringen, trapeze, paardenschommel, motoriek rups, ronde schommel,... Wat een variatie in de turnles, alle attributen mooi opgeborgen aan de wand. Dankzij de vlotte installatie van ons montage team was alles klaar voor 1 september!  
Lees meer

Zaventem - GO! Atheneum

In deze unieke turnzaal installeerden we een volleybalinstallatie met wandprofielen. De school koos voor 2x V1700 Wandprofielen met V1701 Spindel-Span techniek en V1584 Volleybal competitienet. Voortaan kunnen de leerlingen volley of badminton spelen tijdens de lessen L.O. of tijdens de pauze. 
Lees meer

Stad Kortrijk - Sint Rochusplein

Stad Kortrijk vroeg ons een nieuw duurzaam basketbalbord en ring te installeren. We ontmantelden het vorig BB bord en plaatsten onze B6184 Basketbalbord uit aluminium met de B8128 Basketbal ring Heavy Metal en B1728 Basketbalnet. 
Lees meer

Brugge - woning

Wens je ook thuis duurzaam sportmateriaal? Wij komen graag ter plaatse om alles naar wens te installeren. Dit weerbestendig basketbalbord Outdoor B1675 is kwalitatief TOP voor een budgetvriendelijke prijs. 
Lees meer

Hofstade - VBS De Vlieger

Sporten op de speelplaats met onze Basketbalinstallaties Outdoor Silent en  kwaliteitsvolle beachvolleybalpalen met beachvolleybalnet of badmintonnet te gebruiken. 
Lees meer

Stad Kortrijk - Kooigem Skatepark

Urban Sports for kids! Een sterk staaltje Street Art in combinatie met onze klimgrepen creëert een hippe boulderwand voor kids op het Skatepark te Kooigem.
Lees meer

Chièvres - US Military Forces

Installatie van 2 uiterst robuuste betonnen tafeltennistafels in de residentiële wijk van de basis van het Amerikaans leger te Chièvres. 
Lees meer

DESSEL - Sportpark Brasel

Installatie van 2 prachtige beachvolley terreinen met onze V1838 - PRO BEACH SCB installatie, V2323 - PRO BEACH PLUS beachvolleybalnetten inclusief netantennes en V2303 - Speelveldbegrenzing PRO
Lees meer

EEKLO - AZ ALMA

Welk ziekenhuis kan uitpakken met een mooie sportzaal voor basket, volley en gymnastiek? AZ Alma te Eeklo richtte een sportzaal in voor het personeel alsook voor revalidatie van patiënten. 
Lees meer

IEPER - Heilig Hart psychiatrisch ziekenhuis

Een totaal pakket aan outdoor fitness toestellen geplaatst in een groene oase voor de patiënten van dit psychiatrisch ziekenhuis. Ideaal voor de fysieke én mentale gezondheid.
Lees meer

Mol - Europese School

Installatie van basketbalborden en trainingsdoelen voor de leerlingen van de Europese School in Mol. Een sportieve pauze gegarandeerd!
Lees meer

Brussel - Europese School Brussel

Installatie van balvangnetten ( maatwerk - 3 meter hoog ) op het dak van de nieuwe sporthal van deze Europese School te Brussel. Een sterk staaltje van 'overal sporten' binnen dit erfgoed pareltje, prachtige schoolarchitectuur te Laken. 
Lees meer

Assenede - Basisschool De Wegwijzer

Wat een meerwaarde voor deze speelplaats! Met de Robin Hood (art. A620) creëren we een avontuurlijk parcours voor alle kinderen binnen de leeftijdscategorie 4 tot 15 jaar. 
Lees meer

Zelzate - project gezond wonen in de Debbautshoek

De kinderen uit de buurt stonden te popelen om de speeltoestellen uit te proberen. Een geslaagd 'gezond wonen' project met 3 kleurrijke speeltoestellen: F900A De kleine zeemeermin, S420A Berghut en 8600 Kangoeroe.
Lees meer

Boom OLVI De Kade - Bodemtrampoline Eurotramp

Deze Eurotramp bodemtrampoline ART G1451 biedt de kinderen van de kleuter- en lagere school OLVI De Kade een super fijne speeltijd!  
Lees meer

Gemeente Oostakker - Kleedkamerinrichting Jeugdvoetbal

Voetbalclub Oostakker koos voor deze handige kleedkamerbanken op maat gemaakt. Sterk frame met comfortabele zitting in massief grenen met kwaliteitsvolle  afwerking. Door onze eigen plaatsingsdienst in een mum van tijd geplaatst, een comfortabele omkleedruimte voor de jonge voetballertjes! 
Lees meer

Stad Lommel - 3 Beachvolley terreinen

Buiten sporten is het nieuwe normaal. Al gedacht aan beachvolleybal? Voor iedereen toegankelijk en overal te spelen. Dries Koekelkoren kwam een kijkje nemen met de lovende woorden ‘het beste van het beste’ over deze Sport & Spel realisatie. Ontdek onze beachvolley installaties
Lees meer

Stad Dendermonde - Outdoor Basketbalterrein

Bekijk HIER een mooie impressie van dit Hypecourt William Bruynincxpark met kleurrijk kunstwerk ( postcode van Dendermonde ): Wij installeerden de 2 antivandalisme BB installaties in hoogte verstelbaar.
Lees meer

Kortrijk - Sint Amandsbasisschool

Van een naakte speelplaats naar een sportieve outdoorzone!
Lees meer

Stad Antwerpen - Woonzorgcentrum De Zavel - Outdoor sportterreinen

Outdoor sport voor de bewoners van WZC De Zavel dankzij onze BB installaties, Maxi voetbaldoelen en volleybal/badminton installatie.
Lees meer

Wervik - GO! Basisschool Futura

Prachtige inrichting van de speelplaats met een doordachte sport- en spelbeleving voor alle leeftijden! 
Lees meer

Stad Geel Openbaar domein - Outdoor Basketbalterreinen

Inrichting van 4 openbare outdoor basketbalvelden, 2 op junior hoogte en 2 op senior hoogte, voor elk wat wils! 
Lees meer

Bornem - Streetworkout Station

Prachtige streetworkout station L in een groene omgeving n Bornem!
Lees meer

Velzeke - Vrije Basisschool

Dankzij deze Combi-Tovertoren in Robinia hout, bewegen de leerlingen voluit op de speelplaats. 
Lees meer

Sint-Niklaas - Inrichting 6 openbare sportterreinen

Een mooi project voor buurtsport in Sint-Niklaas. Maar liefst 6 openbare terreinen werden voorzien van antivandalisme minivoetbaldoelen, voetbaldoelen en basketbalinstallaties
Lees meer

Kortrijk - Inrichting openbaar domein

Ideaal buurtpleintje: een afwisseling van speeltoestellen met outdoor TT tafels. Voor elk wat wils! 
Lees meer

Brussel - Basisschool De Balder

Toffe turnzaalinrichting in de bassischool De Balder te Brussel! Dankzij de uitklapbare klimrekken ontstaat een uitdagend parcours. 
Lees meer

Keerbergen - Atheneum Renovatie sporthal

Installatie van 6 kwalitatieve basketbalborden, in hoogte verstelbaar. 
Lees meer

Mechelen - Thomas More Inrichting speelplaats

Duurzame voetbaldoelen met netten naar keuze. Bekijk hier ons uitgebreid aanbod speelplaatsdoelen
Lees meer

Opitter - Basisschool De Wissel

Trots op dit prachtig VOOR en NA project. Mooie inplanting van een uitdagend avonturenpad
Lees meer

Bornem - nieuwe "Dojo" (vechtsportzaal)

Op het recreatiedomein Breeven in Bornem beoefenen 4 clubs gevechtssporten in hun splinternieuwe Dojo. 
Lees meer

Gent Right2Score - installatie Mobiel Streetsoccer veld

Trots op deze realisatie op de Meibloemsite ( oude meubelfabriek ) te Gent! Dankzij ons mobiel Streetsoccer veld wil R2S Gent een hefboom zijn voor jongeren.


Lees meer

Izegem - Atheneum

Installatie van een outdoor betonnen tafeltennistafel. Alle kinderen enthousiast! 
Lees meer

Geel secundaire school - Inrichting speelplaats

Prachtige realisatie met anti-vandalisme BB installaties en voetbaldoelen
Lees meer

Deinze- VBS Leieparel

Ontdek hier de VOOR en NA foto's. Een oubollige turnzaal verandert in een dynamische turnzaal. 
Lees meer

Dudzele - Totale inrichting Openbaar sportterrein

Prachtige realisatie dankzij de samenwerking tussen de Brugse Trimm- en Roeiclub en Stad Brugge. Op dit prachtig outdoor sportterein installeerde Sport & Spel alle sportinfrastructuur voor tennis, volley, basket,voetbal, badminton, mini voetbal ... Brugse (sport)verenigingen, scholen, groepen en individuelen kunnen het sportterrein reserveren om te sporten. De roeiclub zorgt voor het beheer ervan.
Lees meer

Antwerpen - Wiznitz school VSK systeem

Een uitdagend project: de voormalige kapel ombouwen tot dynamische turnzaal!
Lees meer

Schilde - De Wingerd

Kleedkamerbanken op maat. Optimaal gebruik van een kleine ruimte
Lees meer

Oostkamp - Inrichting sportzaal BB installatie

Duurzame BB installaties ( wandbevestiging ), verstelbaar in hoogte.   
Lees meer

Brussel - Vlaamse Overheid fitnessruimte

Op het gelijkvloers van het Herman Teirlinckgebouw te Brussel staan in de fitnessruimte enkele cardiotoestellen.

Lees meer

Deurne - Basisschool klimmuur + valbrekende tegels

Een horizontale klimmuur (boulderwand) gemonteerd op een bestaande buitenmuur van maar liefst 10 lopende meter, uiteraard beveiligd met de nodige valbrekende tegels als ondergrond. Ook de binnenspeelplaats mochten we inrichten met tal van speeltoestellen. 
Lees meer

Westerlo - Kleuterklas

Installatie van een glijbaan in de kleuterklas! Wat een uitdaging voor de kleutertjes!
Lees meer

Hasselt - Hogeschool fitnessruimte

Het PXL-roeiteam kan vanaf nu haar trainingen afwerken met een panoramisch zicht op Hasselt
Lees meer

Sint Niklaas - Dansschool balletbarres

d'Academie podium is dé plaats voor wie meer wil leren over muziek, theater en dans in Sint-Niklaas. Bekijk hier alle mogelijke balletbarres, alsook onze kwalitatieve dansspiegels, al dan niet verplaatsbaar. 
Lees meer

Sankt Vith - Secundair onderwijs dans- en fitnessruimte

Sankt Vith - Schulgemeinschaft BSTI Dans- en fitnessruimte, ingericht met een Studio Line sportvloer, powerstations en spiegel
Lees meer

Wondelgem - privé fitness/Welness

In deze prachtige privé fitness/welness/ballet én klimruimte te Wondelgem combineer je talloze sporten met een oase van rust ! 
Lees meer

Keerbergen basisschool speelplein

Lees meer

St-Genesius-Rode - Basisschool klimmuur

Op het grote schooldomein mochten we een boulderwand (horizontale klimmuur) plaatsen van 20 lm.
Lees meer

Kortrijk AZ Groeninge - Avonturenpad

Lees meer

Houthalen Helchteren - Inrichting openbaar domein

Installatie van onze robuuste trainingsdoelen, ideaal voor een partijtje voetbal op elk sportpleintje, speelplaats of speelterrein. 
Lees meer

Brugge Koude Keuken - Beachvolley installatie

Installatie duurzame Beachvolleybalpalen en -net
Lees meer

Brugge Sint Lodewijkscollege basis - Totale speelplaats renovatie

Lees meer

De Boomhut Brugge

Lees meer

Brugge Leyselepark - renovatie BB-bord

Antivandalisme BB bord, voor jaren speelplezier. Ideaal voor openbare terreinen of speelplaats. 
Lees meer

Koekelare - Bedrijf fitnessruimte

Mapa, een ervaren en praktijkgerichte partner in de ontwikkeling en implementatie van IT-procesoptimalisaties te Koekelare beseft het belang van een fit team.
Lees meer

Roeselare - Knack volleybal lockers

Volley Knack Roeselare had nood aan individueel afsluitbare lockers. 
Lees meer

Heuvelland - sporthal

De sporthal van Heuvelland had dringend nood aan een grotere opslagruimte. 
Lees meer

Kozen Basisschool - Antivandalisme BB installatie

Inrichting van de speelplaats met antivandalisme BB installatie met beschermkussen en open roosterbord ( geen storend geluid ).
Lees meer

Oostende kleuterschool - renovatie speelplaats

Creatief omgaan met het hoogteverschil van de speelplaats. Installatie van een kleurrijk en uitdagende klimwand/boulderwand, glijbaan en ballenvanger. Ideaal om de kleuters te laten ravotten, spelen, bewegen... 
Lees meer

Oostende strand - Qmusic Beach Volley installatie

Een project in de kijker! Beachvolley installatie met speciale opdruk voor sponsoring.
Lees meer

New Vennepark Wenduine

Installatie van 2 duurzame voetbaldoelen voor de vakantiegangers aan de kust!
Lees meer

Brugge - Hemelsdaele

Inrichting turnzaal met een aangename sportvloer
Lees meer

Deurne basisschool - Basketbal installatie

Ook in deze basisschool kan er voortaan basketbal gespeeld worden. 
Lees meer

Halle- Basisschool VSK systeem

Hoe een kleine turnzaal met hellend dak toch uitdagend kan zijn! 
Lees meer

Halle - Heilig Hart Instituut Opbouw VSK

Installatie van ons multifunctioneel VSK systeem, de ideale installatie voor elke turnles op school! 
Lees meer

Middelkerke - Basisschool VSK

Een volledig nieuwe turnzaal dankzij ons uitdagend VSK systeem, Basketbal installaties, en leuke klimramen.  
Lees meer

Oostende - Basisschool turnzaal VSK

Ook in deze school krijgen de leerlingen een dynamische turnles, wat een mogelijkheden met het Variabel Slinger- en Klimsysteem
Lees meer

Liedekerke basisschool - Avonturenpad

Lees meer

Oostende tennisclub - Avonturenpad

Mooie inplanting van het avonturenpad tussen de tennis- en padelterreinen. Avontuurlijk spelen voor jong en oud! 
Lees meer

Torhout- Tennisclub avonturenpad

Leuk avonturenpad naast de tennisterreinen. 
Lees meer

Zwevegem - De Windroos Avonturenpad

Hoe een saaie speelplaats een uitdagend bewegingsparcours werd met ons avonturenpad
Lees meer

UZ Gent Revalidatie

Lees meer

De Panne - Mikke

Lees meer

Dendermonde - balletschool

Prachtig project! Inrichting van ballet- en danszaal met spiegelwand
Lees meer

Kortrijk - 3 Hofstede - installatie avonturenpad

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info