Inrichting Sporthal

Molenbeek - Basisschool Ket en Co

Installatie van kwalitatieve dansspiegel/sportspiegel voor deze multifunctionele sportzaal in het centrum van Molenbeek. Art. G1738 Dansspiegel is driedelig en volledig inklapbaar. Verrolbaar, bevestigd aan de wand of bevestigd aan staanders verankerd in de grond, naargelang de keuze van de klant. 
Lees meer

Molenbeek - Gemeentelijke Basisschool Ket en Co

Prachtig project in het centrum van Molenbeek: Installatie van 2x art. G8242 Professionele Basketbal-wandinstallatie met overhang van 225 cm en in hoogte verstelbaar. De school koos bovendien voor 2x art. B1721 Basketbalbord uit ESG ( veiligheidsglas ), 2x art. B1733 Basketbalring Official en 2x art. B1728 Basketbalnet. 
Lees meer

Bertem - Sportzaal

Voor de sportzaal in Bertem mochten we de basketbalinstallaties plaatsen. De twee volledig inklapbare BB wandinstallaties G8242 zijn een troef in deze polyvalente sportzaal. De standaard overhang is 170 cm of 225 cm.  Deze versie is maatwerk met een overhang van 430 cm. Vraag vrijblijvend uw offerte op maat. 
Lees meer

Gits - Dominiek Savio vzw

In het nieuwe schoolgebouw van Dominiek Savio vzw mochten we de kleedkamers inrichten. Bij onderwijs voor kinderen, jeugd en volwassen met een beperking staat kwaliteit en veiligheid voorop. Onze rontec® omkleedbank met rugleuning en wandmontage G9224 voldoet aan alle eisen. In combinatie met onze rontec® veiligheidskapstokken G9254 kan iedereen zich comfortabel en veilig omkleden. De triple hangers zijn ideaal om diverse kledij of sporttas op te hangen. 
Lees meer

Bredene - Sportcentrum polyvalente zaal

Opnieuw een installatie van ons populair P8467 Variabel Slinger- en Klimsysteem ( VSK ) in de polyvalente zaal van Sportcentrum Bredene. Ideaal voor Turnkring Neptunus in combinatie met andere sporten in deze zaal 
Lees meer

EEKLO - AZ ALMA

Welk ziekenhuis kan uitpakken met een mooie sportzaal voor basket, volley en gymnastiek? AZ Alma te Eeklo richtte een sportzaal in voor het personeel alsook voor revalidatie van patiënten. 
Lees meer

Gemeente Oostakker - Kleedkamerinrichting Jeugdvoetbal

Voetbalclub Oostakker koos voor deze handige kleedkamerbanken op maat gemaakt. Sterk frame met comfortabele zitting in massief grenen met kwaliteitsvolle  afwerking. Door onze eigen plaatsingsdienst in een mum van tijd geplaatst, een comfortabele omkleedruimte voor de jonge voetballertjes! 
Lees meer

Keerbergen - Atheneum Renovatie sporthal

Installatie van 6 kwalitatieve basketbalborden, in hoogte verstelbaar. 
Lees meer

Bornem - nieuwe "Dojo" (vechtsportzaal)

Op het recreatiedomein Breeven in Bornem beoefenen 4 clubs gevechtssporten in hun splinternieuwe Dojo. 
Lees meer

Schilde - De Wingerd

Kleedkamerbanken op maat. Optimaal gebruik van een kleine ruimte
Lees meer

Oostkamp - Inrichting sportzaal BB installatie

Duurzame BB installaties ( wandbevestiging ), verstelbaar in hoogte.   
Lees meer

Roeselare - Knack volleybal lockers

Volley Knack Roeselare had nood aan individueel afsluitbare lockers. 
Lees meer

Heuvelland - sporthal

De sporthal van Heuvelland had dringend nood aan een grotere opslagruimte. 
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info