Outdoor Sport

Moorslede - particulier

Deze Basketbalinstallatie B6622 blinkt uit in kwaliteit voor particulier gebruik. Weerbestendigheid en de robuuste constructie van gepoedercoat staal zorgen voor jarenlang sportplezier. Ideaal voor elke oprit, tuin of buiten speelplaats. 
Lees meer

Berlaar - Buurtsportplein

Ook de gemeente Berlaar koos voor onze bestseller! Wekelijks plaatsen wij deze kwalitatieve populaire Outdoor Basketbalinstallatie. Voor hun buurtsportplein bestelde de gemeente art. B16388 met een BB bord uit glasvezelversterkte kunststof. Art. B16380 met een roosteren bord uit verzinkt staal is nog meer geluidsdempend voor de buurt. De SILENT basketbalsystemen voldoen aan de eisen van DIN EN 1270 klasse B.
Lees meer

Ieper - Atheneum

Voor deze innovatieve school plaatsten we outdoor fitness toestellen op de speelplaats. Een combinatie van onze  cardiotoestellen K2606 roeimachine en K2600 crosstrainer met de krachttoestellen K2604 Chest press, K2602 Leg press, K2603 Schouder press zorgt voor oneindig veel sport in elke pauze of sportles. Niet alleen de leerlingen, ook de leerkrachten blijven zo fit en gezond.    
Lees meer

Deurne - VBS Drakenhof

Een topper voor elke speelplaats! Deze school koos voor 2x art. D8182 Mini speelplaatsdoelen voor veel sport tijdens elke pauze. Deze doelen zijn uiterst robuust, volledig gelast met een superstabiele aluminium constructie. De doelen zijn vrijstaand en kunnen ook in de bodem worden vastgeschroefd, indien gewenst.
Lees meer

Nieuwkerken - Basisschool De Droomballon

De klassieker voor elke speelplaats! Onze aluminium mini voetbaldoelen ( incl. net )  zijn volledig gelast, duurzaam en bestaan in 3 formaten. Hier koos de basisschool voor 2x doelen van 180x120 cm (art. D5128) voor veel sportplezier tijdens elke pauze. Voor de veiligheid van alle leerlingen werden de doelen door ons verankerd. 
Lees meer

Kontich- Vrijetijdscentrum De Nachtegaal

Nog meer sport voor iedereen in Kontich met deze antivandalisme voetbaldoelen en BB installaties in één. De 2 stalen  voetbaldoelen 3x2m (art. H1766) werden hier uitgebreid met 2x stalen BB installatie (art. H1769). Het roosteren BB bord 120x90 cm is geluidsdempend en de korf hangt op standaard hoogte van 305 cm. 
Lees meer

Ronse - MFC Odisam

Dit multifunctioneel centrum voor schoolgaande jeugd met beperking of gedragsstoornis koos voor onze extreem robuuste stalen voetbalvelddoelen H1766.  Vandalismebestendig uit thermisch verzinkt, 2,8 mm dik staal. Dankzij onze grondankers om in te betonneren H1764 zijn deze doelen stevig verankerd. 
Lees meer

Oostende - KA Pegasus

Koninklijk Atheneum Pegasus koos ook voor deze bestseller, onze Basketbalinstallatie SILENT (art. B1638). Absoluut weerbestendig door uitvoering in thermisch verzinkt staal. Het BB bord is te verkrijgen in 2 formaten (120x90cm of 180x105cm) en in rooster uitvoering of in glasvezelversterkte kunststof. Het rooster BB bord is geluiddempend, een voordeel voor elke speelplaats of buurtsportplein.  
Lees meer

Sint-Eloois-Winkel vzw Moorsledegem

Mooi voorbeeld van totaal project: in deze basisschool plaatsten we een duikelrek S326 op valbrekende tegels 4380-07, die binnen een metaal profiel worden gelegd om schuiven te voorkomen. Ook plaatsten we een boulderwand/klimmuur, een beachvolleybalinstallatie V2313-03 , veiligheidskapstokken G9254, aangevuld met levering van klein sportmateriaal. Ons totaal aanbod is uw voordeel = 1 aanspreekpunt met optimale klantenservice.  
Lees meer

Sint- Niklaas Scholen Da Vinci

Deze school is super enthousiast over de veiligheid van onze alu speelplaatsdoelen H1758. We plaatsten 4 aluminium volledig gelaste doelen in bodemhulzen op hun speelplaats. Geen enkel risico op kantelen, extreem duurzaam, anti-vandalisme en bestendig tegen alle weersomstandigheden. 
Lees meer

Gemeente Wingene

Prachtige upgrade van dit buurtsportplein te Wingene. Renovatie van de basketbalborden met onze geluidsdempende BB borden Silencium (art. B6181), onze sterke BB ringen (art. B1723) en de basketbalnetten 'anti whip' (art. B1736). Tot slot verzorgden wij de kleurrijke belijning van een basketbal-, volleybal- en badmintonveld, een grote meerwaarde voor dit buurtsportplein! 
Lees meer

Gent - SINT-BARBARA college

Sint-Barbaracollege in het centrum van Gent koos voor onze duurzame en ultra sterke basketbalinstallaties B16380. Onze montagedienst slaagde erin alles klaar te hebben voor 01/09. Zo genieten alle leerlingen van veel actieve pauzes en meer sport op school! 
Lees meer

Geel - Ligweide openbaar zwembad

Trots op deze unieke recreatiezone met veel sport- en spelplezier voor alle leeftijden. Onze Teqball® ( art. T4990 ) voor tafelvoetbal, tafeltennis,... daagt de jeugd uit. Kids van 4 tot 12 jaar leven zich uit op het behendigheidsparcours RO695. Het kleurrijk schommeltoestel S4065 met vogelnest, klim-carrousel en schommel spreekt alle leeftijden aan. 
Lees meer

Hoeselt - Lagere school

Inrichting van de speelplaats met onze EXIT® Galaxy basketbalsysteem B6625 zorgt voor veel sportplezier tijdens elke pauze. Coole basketbalbewegingen dankzij de dunking-compatibele ring, zelfs onder hoge belasting. De 5 verschillende hoogtes (305 cm, 285 cm, 260 cm, 245 cm, 230 cm) bieden voor elke leeftijd een uniek prestatiegevoel.
Lees meer

Antwerpen - Zeescouts aan de Stroom

ZAS - Zeescouts aan de stroom vroeg ons een budgetvriendelijke oplossing voor hun outdoor sportomgeving. Wij installeerden 2x nieuwe BB borden Silencium B6181 met BB ringen B1723 en BB netten Anti Whip B1736. We verankerden de bestaande doelen met onze bodemverankering F1983 en plaatsten nieuwe doelnetten H1445. Tot slot installeerden we een beachvolleybalterrein met onze V2313-03 beachvolleypalen en V2305 beachvolleynet COMPETITION. Veel sport en fun op én naast het water!
Lees meer

Stad Dendermonde - Buurtsportplein Sint-Gillis

Laat de buurt sporten! Installatie van 2 antivandalisme speelplaatsdoelen H1766 met BB uitbreiding H1769 voor een variatie aan sport en beweging.  
Lees meer

Rochefort - Luxe Vakantieverblijf Au Rythme de Belvaux

Vakantieverblijven en campings installeren onze kwalitatieve sportinstallaties voor een totaal beleving! In Bervaux, vlakbij Rochefort, beleven groepen een actieve vakantie dankzij onze BB installaties SILENT B1638, beachvolleybalpalen V2313-03, Beachvolleybalnet V 2226 en badminton competitienet D1741. Van een actieve vakantie gesproken!       
Lees meer

Tessenderlo - GO! Campus Russelberg

Het voorbeeld van een vernieuwende OUTDOOR SPORT infrastructuur voor alle leerlingen van deze secundaire school. Een extra groot Street Workout Station L S4196 , een unieke boulderwand dankzij onze kwalitatieve klimgrepen, valbeschermingsmatten D4391-02, basketbalborden SILENCIUM B6182 met basketbalringen HEAVY METAL B8128, basketbal kettingnet B8172 en over de ganse zone een aangename en natuurlijke Eco-Mulch bodem. 

De foto's van de opening spreken voor zich! Niet alleen uitdagende sportlessen voor de richting Sportwetenschappen, maar ook sportieve pauzes of naschoolse activiteiten, dit alles in een gezonde outdoor omgeving!  
Lees meer

Genk - Multi Functioneel Centrum Bethanië

Trots op deze inrichting van een prachtig outdoor sportcomplex in een groene omgeving. Een multifunctionele sportomgeving dankzij onze Basketbalinstallaties SILENT B1638, Beachvolleybalinstallaties V2313-03, Beachvolleybalnet Competitie V2299 en op maat gemaakte witte voetbaldoelnetten met kleine mazen 45 cm. 
Lees meer

Hasselt - Multi Functioneel Centrum Bethanië

Wat een meerwaarde voor deze outdoor sportomgeving. Naast voetbal, kan de jeugd nu ook een partijtje volleybal of badminton spelen. Wij installeerden onze duurzame beachvolleybalpalen V2313-03 in bodemhulzen V1695. Het sterk beachvolleybalnet COMPETITION V2299 maakt de installatie volledig. Een mentale boost op dit mooie outdoor sportterrein! 
Lees meer

Nieuwpoort - Kompas Camping

Op maat gemaakt project, onze bijdrage voor een avontuurlijk Mountain Bike parcours KIDS op deze camping in Nieuwpoort. Voor de veiligheid van de kinderen werden onze valbrekende tegels Euroflex D4370 op maat gesneden en bevestigd op de brug, om zo letsels bij valpartijen te voorkomen. Veel Mountain Bike plezier in alle veiligheid! 
Lees meer

Oostende - Ostend Tennis Club

Een meerwaarde voor Ostend Tennis Club met deze drie comfortabele en duurzame Toeschouwerstribunes U5100. Uiterst robuuste constructie met antislip zitting en treden. Een aangename plaats voor de talrijke supporters om de tennisspelers aan te moedigen! 
Lees meer

Gemeente As - Sporthal

Ook de Gemeente As koos voor onze Outdoor Basketbalinstallatie SILENT B1638. Deze bestseller heeft alle troeven: antivandalisme, uiterst duurzaam en stabiel, weerbestendig en vooral geluiddempend dankzij het roosteren basketbalbord. We plaatsten de basketbalinstallatie op het sportpleintje aan de ingang van de sporthal voor een toffe outdoor sport- en ontmoetingsplaats voor de jeugd.  
Lees meer

Denderleeuw - GO! Basisschool Atheneum

Installatie van 2x art. B1638 BB Installatie SILENT. Anti-vandalisme en geluiddempend, met deze 2 troeven is de BB installatie SILENT ideaal voor de speelplaats of buurtplein.  BB paal met overhang, BB ring en BB net en bijhorende grondbussen, alles uit duurzaam gegalvaniseerd staal en in 1 pakket geleverd. 
Lees meer

Mol - Technisch Instituut Sint-Paulus

Wat een prachtige outdoor sport accommodatie voor alle studenten! Wij verzorgden de installatie van 4x B16388 outdoor basketbalinstallatie  en 2x2 V2313-18 Beachvolleybalpalen met 2x V2305 Beachvolleybalnet. Alles werd op korte tijd geïnstalleerd voor een duurzame outdoor sportbeleving.    
Lees meer

Stad Kortrijk - Sint Rochusplein

Stad Kortrijk vroeg ons een nieuw duurzaam basketbalbord en ring te installeren. We ontmantelden het vorig BB bord en plaatsten onze B6184 Basketbalbord uit aluminium met de B8128 Basketbal ring Heavy Metal en B1728 Basketbalnet. 
Lees meer

Brugge - woning

Wens je ook thuis duurzaam sportmateriaal? Wij komen graag ter plaatse om alles naar wens te installeren. Dit weerbestendig basketbalbord Outdoor B1675 is kwalitatief TOP voor een budgetvriendelijke prijs. 
Lees meer

Hofstade - VBS De Vlieger

Sporten op de speelplaats met onze Basketbalinstallaties Outdoor Silent en  kwaliteitsvolle beachvolleybalpalen met beachvolleybalnet of badmintonnet te gebruiken. 
Lees meer

Chièvres - US Military Forces

Installatie van 2 uiterst robuuste betonnen tafeltennistafels in de residentiële wijk van de basis van het Amerikaans leger te Chièvres. 
Lees meer

DESSEL - Sportpark Brasel

Installatie van 2 prachtige beachvolley terreinen met onze V1838 - PRO BEACH SCB installatie, V2323 - PRO BEACH PLUS beachvolleybalnetten inclusief netantennes en V2303 - Speelveldbegrenzing PRO
Lees meer

IEPER - Heilig Hart psychiatrisch ziekenhuis

Een totaal pakket aan outdoor fitness toestellen geplaatst in een groene oase voor de patiënten van dit psychiatrisch ziekenhuis. Ideaal voor de fysieke én mentale gezondheid.
Lees meer

Mol - Europese School

Installatie van basketbalborden en trainingsdoelen voor de leerlingen van de Europese School in Mol. Een sportieve pauze gegarandeerd!
Lees meer

Brussel - Europese School Brussel

Installatie van balvangnetten ( maatwerk - 3 meter hoog ) op het dak van de nieuwe sporthal van deze Europese School te Brussel. Een sterk staaltje van 'overal sporten' binnen dit erfgoed pareltje, prachtige schoolarchitectuur te Laken. 
Lees meer

Boom OLVI De Kade - Bodemtrampoline Eurotramp

Deze Eurotramp bodemtrampoline ART G1451 biedt de kinderen van de kleuter- en lagere school OLVI De Kade een super fijne speeltijd!  
Lees meer

Stad Lommel - 3 Beachvolley terreinen

Buiten sporten is het nieuwe normaal. Al gedacht aan beachvolleybal? Voor iedereen toegankelijk en overal te spelen. Dries Koekelkoren kwam een kijkje nemen met de lovende woorden ‘het beste van het beste’ over deze Sport & Spel realisatie. Ontdek onze beachvolley installaties
Lees meer

Stad Dendermonde - Outdoor Basketbalterrein

Bekijk HIER een mooie impressie van dit Hypecourt William Bruynincxpark met kleurrijk kunstwerk ( postcode van Dendermonde ): Wij installeerden de 2 antivandalisme BB installaties in hoogte verstelbaar.
Lees meer

Kortrijk - Sint Amandsbasisschool

Van een naakte speelplaats naar een sportieve outdoorzone!
Lees meer

Stad Antwerpen - Woonzorgcentrum De Zavel - Outdoor sportterreinen

Outdoor sport voor de bewoners van WZC De Zavel dankzij onze BB installaties, Maxi voetbaldoelen en volleybal/badminton installatie.
Lees meer

Stad Geel Openbaar domein - Outdoor Basketbalterreinen

Inrichting van 4 openbare outdoor basketbalvelden, 2 op junior hoogte en 2 op senior hoogte, voor elk wat wils! 
Lees meer

Bornem - Streetworkout Station

Prachtige streetworkout station L in een groene omgeving n Bornem!
Lees meer

Sint-Niklaas - Inrichting 6 openbare sportterreinen

Een mooi project voor buurtsport in Sint-Niklaas. Maar liefst 6 openbare terreinen werden voorzien van antivandalisme minivoetbaldoelen, voetbaldoelen en basketbalinstallaties
Lees meer

Kortrijk - Inrichting openbaar domein

Ideaal buurtpleintje: een afwisseling van speeltoestellen met outdoor TT tafels. Voor elk wat wils! 
Lees meer

Mechelen - Thomas More Inrichting speelplaats

Duurzame voetbaldoelen met netten naar keuze. Bekijk hier ons uitgebreid aanbod speelplaatsdoelen
Lees meer

Gent Right2Score - installatie Mobiel Streetsoccer veld

Trots op deze realisatie op de Meibloemsite ( oude meubelfabriek ) te Gent! Dankzij ons mobiel Streetsoccer veld wil R2S Gent een hefboom zijn voor jongeren.


Lees meer

Izegem - Atheneum

Installatie van een outdoor betonnen tafeltennistafel. Alle kinderen enthousiast! 
Lees meer

Geel secundaire school - Inrichting speelplaats

Prachtige realisatie met anti-vandalisme BB installaties en voetbaldoelen
Lees meer

Dudzele - Totale inrichting Openbaar sportterrein

Prachtige realisatie dankzij de samenwerking tussen de Brugse Trimm- en Roeiclub en Stad Brugge. Op dit prachtig outdoor sportterein installeerde Sport & Spel alle sportinfrastructuur voor tennis, volley, basket,voetbal, badminton, mini voetbal ... Brugse (sport)verenigingen, scholen, groepen en individuelen kunnen het sportterrein reserveren om te sporten. De roeiclub zorgt voor het beheer ervan.
Lees meer

Houthalen Helchteren - Inrichting openbaar domein

Installatie van onze robuuste trainingsdoelen, ideaal voor een partijtje voetbal op elk sportpleintje, speelplaats of speelterrein. 
Lees meer

Brugge Koude Keuken - Beachvolley installatie

Installatie duurzame Beachvolleybalpalen en -net
Lees meer

Brugge Sint Lodewijkscollege basis - Totale speelplaats renovatie

Lees meer

Brugge Leyselepark - renovatie BB-bord

Antivandalisme BB bord, voor jaren speelplezier. Ideaal voor openbare terreinen of speelplaats. 
Lees meer

Kozen Basisschool - Antivandalisme BB installatie

Inrichting van de speelplaats met antivandalisme BB installatie met beschermkussen en open roosterbord ( geen storend geluid ).
Lees meer

Oostende strand - Qmusic Beach Volley installatie

Een project in de kijker! Beachvolley installatie met speciale opdruk voor sponsoring.
Lees meer

New Vennepark Wenduine

Installatie van 2 duurzame voetbaldoelen voor de vakantiegangers aan de kust!
Lees meer

De Panne - Mikke

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info