logo.svg
people-2.png

Wij helpen u bewegen

tel. 059 519 517
fax 059 519 518
info@sportenspel.be

Professionele praktijkinrichting

Voor elke kinesitherapie praktijk, ziekenhuis, revalidatiecentrum, sportbegeleiding,… maak kennis met ons uitgebreid aanbod voor uw praktijkinrichting.

 

Op zoek naar een behandelingstafel? Onze therapiebank MP-ECO is een prijs/kwaliteit TOP product. Ook de draagbare behandelingstafel KARAT NOVA is uiterst interessant voor de behandeling van sporters. Een waaier aan hoezen, ondersteuningskussen in modieuze kleuren geven een modern accent aan uw praktijkruimte.  

 

Gymnastiekmatten van elke grootte, dikte of kleur, aan u de keuze of vraag ons advies. Een wandrek, al dan niet met optrekbeugel,  mag uiteraard niet ontbreken of vraag naar onze hang therapie installaties…

 

Een ongezien aanbod voor bewegingstraining en revalidatie. Dankzij ons professioneel advies werkt u steeds met de gepaste toestellen voor revalidatie, krachttraining of cardio training. Ook alles voor valpreventie, aquatherapie, evenwicht- en onafhankelijkheidstraining bij senioren. 

 

In uw praktijk zorgen een geschikte sportvloer en eventueel een spiegelwand voor een optimale progressie. Puzzelmatten in verschillende maten/ kleuren zijn ideaal. Vraag ook naar onze sportspiegels, eventueel verrolbaar.  Onze wanden in spiegelfolie zijn een succes: het effect van een echte spiegel, maar onbreekbaar en budgetvriendelijk!

 

Therapie benodigdheden

Voor sport, beweging en revalidatie: balanstrainers, Therabanden, Pezzi- of physioballen, halters, gewichtsbanden, trampolines, handtrainers, coördinatie materiaal zoals Terrasensa …

 

Voor behandeling: Ondersteuningskussens, Blackroll & Fascia roll, massage olie, kine tape, cold/hot compressen,…  

 

Alle topmerken onder 1 dak

Bespaar tijd en bestel alles in 1 beweging = meer dan 12.000 artikelen voor sport, beweging, revalidatie en therapie!

 

 

AIREX   ARTZT  BOSU  DYNAIR  KETTLER  Mc DAVID  NASARA 

SANCTBAND  SoftX THERA-BAND  TOGU  TUNTURI …

Ontdek alles in onze catalogus of webshop!

 

Voor alle advies : info@sportenspel.be of 059/519.517

Kine en Therapie.jpg
praktijkinrichting 2.jpg
praktijkinrichting 3.jpg
praktijkinrichting 4.jpg