Professionele praktijkinrichting

Voor elke kinesitherapie praktijk, ziekenhuis, revalidatiecentrum, sportbegeleiding,… maak kennis met ons uitgebreid aanbod voor uw praktijkinrichting.
 
Op zoek naar een behandelingstafel? Onze therapiebank MP-ECO is een prijs/kwaliteit TOP product. Ook de draagbare behandelingstafels (koffermassagebank) is uiterst interessant voor de behandeling van sporters. Een waaier aan hoezen, ondersteuningskussen in modieuze kleuren geven een modern accent aan uw praktijkruimte.  
 
Gymnastiekmatten van elke grootte, dikte of kleur, aan u de keuze of vraag ons advies. Een wandrek, al dan niet met optrekbeugel,  mag uiteraard niet ontbreken of vraag naar onze hang therapie installaties… Ontdek ons uniek Wave Bars systeem, de enige op de markt!
 
Een ongezien aanbod voor bewegingstraining en revalidatie. Dankzij ons professioneel advies werkt u steeds met de gepaste toestellen voor revalidatie, krachttraining of cardio training. Ook alles voor valpreventie, aquatherapie, evenwicht- en onafhankelijkheidstraining bij senioren. 
 
In uw praktijk zorgen een geschikte sportvloer en eventueel een spiegelwand voor een optimale progressie. Puzzelmatten in verschillende maten/ kleuren zijn ideaal. Vraag ook naar onze sportspiegels, eventueel verrolbaar.  Onze wanden in spiegelfolie zijn een succes: het effect van een echte spiegel, maar onbreekbaar en budgetvriendelijk!
 
Therapie benodigdheden
Voor sport, beweging en revalidatie: balanstrainers, Therabanden, Pezzi- of physioballen, halters, gewichtsbanden, trampolines, handtrainers, coördinatie materiaal alsook alle therapiemateriaal voor ergotherapie, logopedie… Groepsspelen, sensomotorisch materiaal, snoezel materiaal, enz.
 
 
Alle topmerken onder 1 dak
Bespaar tijd en bestel alles in 1 beweging = meer dan 12.000 artikelen voor sport, beweging, revalidatie en therapie!
 
 
AIREX   ARTZT  BOSU  DYNAIR  Mc DAVID  NASARA 
SANCTBAND  SoftX THERA-BAND  TOGU  TUNTURI …
Ontdek alles in onze catalogus of webshop!
 
Voor alle advies : info@sportenspel.be of 059/519.517