Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019: Wij helpen bewegen!

Bewegen is een must! Sport & Spel geeft u een duwtje in de rug met een ongeziene Eindejaarsactie 2019 aan scherpe prijzen! Zaakvoerder Wim Ketels selecteerde hiervoor kwalitatief sportmateriaal voor de school, de gemeente, de sportclub of voor de vrijetijd. Ook tijdens de pauzes op het werk kan samen bewegen een boost geven voor de concentratie, de teamspirit en de mentale/fysieke gezondheid.Laat de kinderen spelen en bewegen met onze kruiptunnels, rolplanken, zwemplanken, … Tijdens elke pauze moeten onze kinderen optimaal kunnen sporten, zowel binnen als buiten. Voor de turnles raden wij onze ultralichte turnmatten en praktische turnbanken aan in diverse afmetingen: top kwaliteit aan een gunstige prijs.


Een selectie ballen, kegels, hoepels en partijjasjes zorgen voor uitdagende teamspelen of trainingen. Onze soft voetballen, basketballen of volleyballen zijn ideaal voor spelsituaties op school, kinderopvang, jeugdopleiding, sportkampen of vrijetijd.
Combineer de kegels met gaten met kleurrijke hoepels en stokken en creëer zo een uitdagend hindernissen parcours voor spel en training. 

In de buurt of op school samenkomen voor hockey, tafeltennis, frisbee, badminton of korfbal, … Recreatief sporten bevordert de samenhorigheid, teamspirit, sociale vaardigheden en mentale weerbaarheid! Sport & Spel helpt bewegen!  

Een creatieve workout op het werk of thuis? Check onze aerobic steps, halters en therabanden! In groep sporten of bewegen zorgt voor sociale druk en verlaagt de drempel.


Wacht niet met de goeie ( sportieve ) voornemens tot 2020, en kies nu reeds voor een sportief Sinterklaas- , Kerst- of Nieuwjaarsgeschenk. Bij de kinderen zorgt een set activiteitsringen voor veel spelplezier en bevordert de creativiteit en samenspel. Een soft bowling spel zorgt voor spel en beweging binnenshuis op een veilige manier. En waarom geen lichte en eenvoudig verplaatsbare turnmat voor thuis? De kinderen voelen zich de koning te rijk met dit uniek geschenk! Ook onze pedalo is een uitdagend geschenk voor groot en klein! Top kwaliteit! Evenwicht en stabiliteit telkens opnieuw verbeteren op een ludieke manier, het blijft uitdagend,... !
Ook al zittend kunnen we bewegen. Daarom raden wij een toffe zitbal of onze design HOKKI bewegingsstoel aan als geschenk! Te verkrijgen in alle formaten ( voor groot en klein ) en toffe kleurtjes, passend bij elk interieur!

Laat u verrassen en kies dit jaar voor een sportief eindejaarsgeschenk!  Ontdek de volledige Eindejaarsactie op www.sportenspel.be/nl/webshop/eindejaarsactie-2019 . Voor alle info of advies, contacteer Wim Ketels via 059/519.517 of info@sportenspel.be .