Buiten spelen

Buiten spelen: Wij helpen bewegen!

Bewegen is een must! Sport & Spel geeft u een duwtje in de rug bij het buiten sporten of bewegen! Zaakvoerder Wim Ketels selecteerde hiervoor kwalitatief sportmateriaal voor school, kinderopvang, sportkampen, sportclubs of voor particulieren. Ook tijdens de vakantie kan samen bewegen een boost geven aan de teamspirit en de mentale/fysieke gezondheid.

Laat de kinderen op school, kinderopvang, openbare plaatsen,... zoveel mogelijk buiten spelen en bewegen! Ons uitdagend AVONTURENPAD in Robinia hout is hiervoor een topper. Vraag naar onze talrijke referenties. Wij helpen graag de ideale opstelling voor u ontwerpen, waarbij het mooie Robinia hout perfect opgaat in de natuur.

Wij stellen ook graag CUBIC TOY voor. Dit zijn hoog kwalitatieve modules om leuke speeltoestellen naar keuze samen te stellen. Een kasteel of een trein, laat uw inspiratie werken. Cubic Toy is gemaakt uit hoogwaardige kunststof, 100% kleurvast, 100% desinfecteerbaar en perfect weerbestendig. Alle Europese keuringsattesten worden voorgelegd. De JOBOO stapelstenen zijn een top ontwerp, de kracht zit in de eenvoud. Top kwaliteit, zowel voor binnen als buiten, ook in het water. Deze kleurrijke stapelstenen zijn uiterst duurzaam en hebben ongelooflijk veel toepassingen: stapelen, balanceren, bouwen, zitten, vullen met zand, drijven op het water,... Profiteer van onze zomeractie en maak de kleinsten blij met dit topproduct! In set van 4 of set van 12 te verkrijgen. Ook een bijhorende schijf kan besteld worden om een bewegingsstoel of een balanceerschaal te creƫren.


Mis onze zomeractie niet, waarbij allerhande softballen in aanbieding staan. Softballen in alle maten en kleuren, voor verscheidene teamsporten zijn een must op school, sportkamp of sportclub. Voetbal, volley, basket, baseball, ... tal van kwalitatieve softballen! Profiteer ervan om nu uw bestelling te plaatsen voor de zomerkampen, volgend schooljaar of volgend competitie seizoen!

Hopelijk kunnen alle sportclubs binnenkort alle trainingen hervatten om optimaal fysiek klaar te staan voor de competitie. Check ons groot gamma aan trainingsmateriaal en fitness materiaal!


Na de lockdown staat iedereen te popelen om te genieten van de zomer, van buiten spelen, bewegen, sporten... Voor de sport- en jeugdkampen bieden we tal van recreatieve spelen aan die de motoriek bevorderen. Nieuw in ons gamma is een kleurrijke zachte frisbee 'Flyring', die ook in het water mag. Naast zaklopen, een traditie bij de jeugdbeweging, vind je bij ons ook stelten, zomerski's, jongleermateriaal, ...
Ook op vakantie met familie of vrienden, ... op het strand, in de tuin, op het plein,... wij stimuleren iedereen om te bewegen, te sporten! In ons gamma vind je vele werp- en vangspelen, eenvoudig opstelbare netinstallaties, inklapbare recreatieve doelen,... om overal je favoriete spel of sport te beoefenen. Recreatief sporten bevordert de samenhorigheid, teamspirit, sociale vaardigheden en mentale weerbaarheid! Sport & Spel helpt bewegen!  Check de kleurrijke outdoor spelen, het klassieke scoop/cesta spel of de catchbal! Fun gegarandeerd!


Geniet dus van een sportieve vakantie, en wees voorbereid op het nieuwe schooljaar!  Nu bestellen en de gewenste datum van levering doorgeven, bezorgt elke school of sportclub een rustige start van het nieuwe schooljaar, waarbij alle sportmateriaal reeds aanwezig is.

Voor alle info of advies, contacteer Wim Ketels via 059/519.517 of info@sportenspel.be .
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info