Hokki® Bewegingsstoel

Hokki® Bewegingsstoel

De Hokki® bewegingsstoel voor jong en oud is ideaal voor dagelijks en universeel gebruik in de kleuterschool, op school, op kantoor, in de praktijk of voor privégebruik. Geregeld zitten op de Hokki® activeert lichaam en geest en ondersteunt de bestaande bewegingsdrang. De ronde voet maakt de stoel beweegbaar in alle richtingen. Het lichaam van de Hokki® is gemaakt van extreem stabiel polypropyleen en maakt de stoel zeer licht (ca. 2 kg) en duurzaam. De zachte bodemondersteuning voorkomt uitglijden op een grote verscheidenheid aan vloeren.
€ 74,95 / stuk
Bekijk artikel in catalogus

Specificaties

Artikelnummer: T3646-01
Kleur: Blauw
Diameter: 35,00 cm
Materiaal: Polypropyleen
Breedte verpakking: 35,00 cm
Hoogte verpakking: 50,00 cm
Lengte verpakking: 35,00 cm
Gewicht: 2,29 kg

Videos

Omschrijving

Maten:
• 31 cm tot tafelhoogte ca. 55 cm
• 38 cm tot tafelhoogte ca. 64 cm
• 46 cm tot tafelhoogte ca. 71 cm
• 51 cm tot tafelhoogte ca. 75 cm

Kenmerken

- Body gemaakt van recycleerbaar polypropyleen
- Bodemsteun van TPE
- Zadelhoes van PE-schuim
- Gemaakt in Duitsland

Voordelen

- Bijzonder licht (slechts ca. 2 kg)
- Krasbestendig en zeer stabiel
- Geweldig ontwerp met een klein formaat

Toepassingsgebieden van de Hokki®

Voor kleuterschool en school: Voor kinderen is de Hokki® universeel toepasbaar. Je kunt erop zitten, ermee spelen, bewegen en er speels veel oefeningen mee doen. Dankzij hun lage gewicht kunnen de kinderen de Hokki® gemakkelijk meenemen naar de zitcirkel, naar groepswerk of naar de woonkamer.

Voor de werkplek: De meeste taken worden gekenmerkt door lange periodes aan het bureau. Als tijdelijke zitplaats, afgewisseld met de normale bureaustoel, biedt de Hokki® veel beweging en variatie in de dagelijkse werkroutine. De ontlasting bevordert een rechtopstaande houding en activeert het hele bewegingsapparaat. De tussenwervelschijven zijn opgelucht en de concentratie neemt toe.

Voor het huis: Thuis kan de Hokki® afzonderlijk als zitplaats worden gebruikt. Met de verschillende maten en kleuren kunt u voor elk gezinslid een geschikte kruk vinden.