Lichtgewicht foliespiegel 200 cm hoog

Lichtgewicht foliespiegel 200 cm hoog

De foliespiegel zet accenten waar spiegels groot en licht moeten zijn. De foliespiegels zijn daarom ideaal voor gebruik op het gebied van fysiotherapie, fitness en dans of ballet.

In tegenstelling tot dikkere glasspiegels is de foliespiegel een lichtspiegel, 100% vervormingsvrij, heeft geen dubbelbeeld en is door zijn aanzienlijk lagere statische lading zeer ongevoelig voor stof en vuil. De hoge thermische stabiliteit van de foliespiegel resulteert in een perfect spiegelbeeld zonder enige uitzetting, zelfs in direct zonlicht en koplampen.

De foliespiegel, die als individueel maatwerkproduct met de hand wordt vervaardigd, bestaat uit een bijzonder hoogwaardige polyesterfolie, die in een speciaal proces over een gelast aluminium frame wordt gespannen. Deze unieke productiemethode zorgt voor een vervormingsvrije spiegelbeeldkwaliteit.

De montage is zeer eenvoudig dankzij het lage gewicht. De verbinding van afzonderlijke spiegelelementen tot een spiegeloppervlak van elke grootte is ook probleemloos en voeg aan voeg mogelijk.
€ 305,00 / stuk

Specificaties

Artikelnummer: G1328
Kleur: Zilver
Breedte (cm): 75,00 cm
Materiaal: Polyester folie
Uitvoering: zonder achterplaat
Gewicht: 3,00 kg

Kenmerken

- Gewicht (zonder achterplaat): ca. 2 kg/m²
- Gewicht (met achterplaat): ca. 2,5 kg/m²
- Materiaal: gespiegelde polyesterfilm, aluminium frame
- Montage: Met 2 ophangogen, Z-profielrails of zonder bevestiging
- Let op: de polyesterfilm is gevoelig voor krassen

Voordelen

- Helder, helder en vervormingsvrij spiegelbeeld
- Zeer ongevoelig voor stof en vuil
- Extra lichte spiegel

keuzes:

Met of zonder achterplaat?

Voor wandmontage is geen achterplaat nodig, maar is gemakkelijker te hanteren tijdens montage en reiniging. De stabiliteit is hetzelfde voor beide versies.

Oogjes, rails of geen bevestiging?

De foliespiegels kunnen op 2 manieren worden gemonteerd. Door oogjes geklonken in de achterkant van de spiegels of Z-vormige aluminium montagerails. Voor wandmontage van een enkele spiegel adviseren wij oogjes (om op te hangen).Als meerdere spiegels naast elkaar gemonteerd moeten worden, is montage met rails voordelig. Zonder bevestiging kan de spiegel ook gewoon tegen de muur worden geleund.
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Meer info