Mobiele balletbarre Professional

Mobiele balletbarre Professional

De vrijstaande balletbarre is verkrijgbaar met of zonder wielen. Wat u ook kiest, u krijgt een robuuste en elegante balletbarre die flexibel in de ruimte gebruikt kan worden. De stang uit natuurhout biedt een hoog weerstandsvermogen en is zowel aangenaam als stevig.
€ 369,00 / stuk
Bekijk artikel in catalogus

Specificaties

Artikelnummer: G1744
Lengte: 200,00 cm
Wielen: zonder rollen
Gewicht: 32,00 kg

Kenmerken

Mobiele balletbarre
De vrijstaande balletbarre is verkrijgbaar met of zonder wielen. In de uitvoering met wielen kan de mobiele balletbarre eenvoudig gekanteld en door de ruimte bewogen worden. In de uitvoering zonder wielen kan de balletbarre door één persoon worden opgetild en gedragen.

balletstang 2m, 3m of andere lengtes op aanvraag
Of het nu gaat om een balletstang van 2 m of een met een lengte van 3 m - alle stangen worden gekenmerkt door hun elegante design en hoog draagvermogen. De balken zijn gemaakt uit pijnhout, zijn ongelakt en hebben gepolijste randen voor een hoge veiligheid. De stangen worden in de bevestigingsplaten vastgeklemd, zodat er geen boringen in de stangen nodig zijn. Uw voordeel: een aanzienlijk langere levensduur van de balletbarre. Andere lengtes zijn op aanvraag verkrijgbaar.