Turn-/gymnastiekbank

Turn-/gymnastiekbank

28 cm breed, 35 cm hoog, gemaakt van meervoudig gelijmd, geselecteerd en knoopvrij naaldhout. Voeten gemaakt van speciaal gelamineerd hout met antislip, niet-geverfde rubberen bescherming. Evenwichtsbalken 10 cm breed en dubbel gelijmd. Houten lijst aan het ene uiteinde van de turnbank voor het ophangen in een wandrek met sporten, ren of springkast. Kwaliteit 'Made in Germany'

Een turnbank kan niet ontbreken in een sporthal of turnzaal. Ideaal voor evenwichtsoefeningen, zowel op het brede bovenoppervlak als op de smalle loopbalk onderaan. Bevestigingsrand aan uiteinde van de bank om op te hangen aan klimrek of springkast. Zo ontstaat een schuine helling om te klimmen of te glijden. Alle poten hebben anti-slip, niet-strepende rubberen bescherming.
€ 349,00 / stuk

Specificaties

Artikelnummer: G3638
Merk: Kübler Sport
Breedte (cm): 28,00 cm
Lengte: 450,00 cm
Breedte verpakking: 40,00 cm
Hoogte verpakking: 40,00 cm
Lengte verpakking: 450,00 cm
Gewicht: 48,00 kg

Omschrijving

De multi-gelamineerde dennenhouten bank is 28 cm breed en 35 cm hoog. Poten zijn gemaakt van multi-gelamineerd hardhout. De evenwichtsbalk is 10 cm breed. Bevestigingsrand aan uiteinde van de bank om op te hangen aan glijstangen of springkasten. Alle poten hebben anti-slip, niet-strepende rubberen bescherming.

Kenmerken

- Volgens DIN 7910, Made in Germany
- Met ophangstang aan één zijde
- 4 rubberen hoeken om de grond te beschermen
- Verkrijgbaar in verschillende lengtes
- materiaal: berkenmultiplex
- Materiaal turnbankblad en loopbalk: esp-hout
- Hoogte turnbank: ca. 35 cm
- Breedte turnbank: 28 cm
- Breedte loopbalk: 10 cm
- Dubbele verstevigingshoek, 4 keer geschroefd
- Gewicht: ca 48 kg